Revenire

Dragi prieteni. Tocmai s-a încheiat prima tabără de lucru din cadrul cursului Regăsirea puterii interioare. Am avut parte de trei zile superbe într-un cadru plin de lumină şi culoare în centrul Bucovinei unde cerul se uneşte cu Sinele divin al celor care poposesc pe acele plaiuri. Ne-am creat realitatea aşa cum am vrut noi, am avut soare şi voie bună deoarece a avut loc lansarea primei mele cărţi intitulată – „Regăsirea puterii interioare”.

Alt cadru magnific pentru acest eveniment nici nu se putea găsi decât acel colţ de rai cu munte, apă, iarbă, soare, căpiţe cu fân, case de lemn tradiţionale şi multe suflete trezite. Pentru cei care au participat a fost un eveniment inedit şi cu multă încărcătură spirituală. Nimic nu e mai frumos decât să fii cu semeni de ai tăi cu care vorbeşti aceeaşi limbă şi cu care vibrezi pe aceleaşi subiecte. Aveţi în imaginea alăturată un moment magic din evenimentul cu lansarea cărţii. Cu toţii ne-am simţit ca acasă. Toţi am plecat schimbaţi, transformaţi şi dornici de o viaţă extraordinară întru împlinirea Sinelui Divin şi manifestarea potenţelor divine existente în noi. Spor la lucru şi multă iubire manifestă din Scânteia divină.

Aşa să fie!

4 comments

 1. Magduta says:

  Cuvintele sunt limitate ca sa descriu starea de bine, de liniste si de pace pe care am trait-o in aceste zile.Oricum, tu ca o entitate de lumina ce esti, stii sa-ti faci prietenii sa inteleaga ca exista ceva valoros in fiecare. multumesc

 2. eugenia says:

  Multumesc, multumesc, multumesc…pentru armonie, pentru bucurie, pentru “regasire”,
  pentru ocazia ce mi-ati oferit de a fi printre prietenii dvs.;

 3. PAUN SABINA says:

  UNDE GASESC CARTEA REGASIREA PUTERII INTERIOARE

 4. holisterapi says:

  Din 01.09.2012 o veti gasi la http://www.adevardivin.ro, sau direct la mine, prin telefonul 0730112317

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *