Prezentare – HIGH VIBRATION V2 Your body, your friend

Your body, your friend este un dicton foarte frumos care ar trebui sa ne dea mult de gândit. Acest dicton a fost ales ca motto al aparatului High Vibration V2, deoarece unul din primele efecte ale folosirii sale este apariția unei stări de armonie între minte și trup.

Noi ca ființe umane, suntem dotați pe lângă celelalte corpuri subtile și cu un corp fizic, care din păcate fiind singurul vizibil de majoritatea dintre noi, este cel mai mult solicitat. Avem o traumă emoțională, un eșec, o nereușită, o neâmplinire, un gând rău, indiferent ca e adresat ție sau altora, o frică (sunt tare multe datorită educației), un sentiment de ură, de mânie, de răzbunare…de cele mai multe ori nu le exteriorizăm să le dezbatem, cu prietenii sau familia și să scăpăm de ele. De regulă le îngropăm “undeva”  în noi! Hrana din zilele noastre conține mulți aditivi și conservanți pe care organismul nu le poate procesa, nu le recunoaște și le depozitează undeva” în noi!  Știrile și imaginile ce le însoțesc, ne provoacă sentimente puternice și contradictorii a căror efect se constituie în traume emoționale, care rămân și ele undeva” în noi.

Nu suntem conștienți că fiecare substanță sau sentiment, astfel rezolvate undeva” în noi (“rezolvare” care de fapt ne dă o ușurare de moment), sunt depozitate la nivelul organului interior cu a cărei frecvență intră în rezonanță (ficat-furie; pulmon-tristețe; cord-bucurie; splină/pancreas-meditativ; rinichi-frică). Și astfel obligăm trupul nostru să lucreze încărcat cu tot felul de depozite fizice, energetice, sau informaționale, care îl scot din armonie și starea sa de echilibru, ducându-l într-o stare precară de sănătate și de fericire grav afectată. Ajungem după ani de zile să colmatăm cu traumele emoționale și toxinele cumulate, însăși sistemul nostru imunitar. Acesta își pierde sensibilitatea, capacitatea de decelare, de intervenție…în final capacitatea de vindecare.

HIGH VIBRATION V2, “Your body, your friendeste un aparat care generează și transmite frecvențe ale căror caracteristici fizice sunt programate și riguros modelate ca formă și timp de lucru. Ele sunt transmise corpului nostru printr-un semnal electric slab aplicat la doua brățări cu fire de argint, amplasate pe încheietura mâinilor. Frecvențele emise se adresează sistemului imunitar, sistemului limbic și sistemului endocrin pe care le reechilibrează , le resetează dupa caz, le decolmatează de toate traumele emoționale, gândurile distructive, eșecuri…și le energizează. Practic sistemul imunitar este resetat la starea inițială, stare în care va face o evaluare a întregului organism si împreună cu sistemul limbic si endocrin încep echilibrarea ființei umane in totalitate, spre starea ei specifică vîrstei biologice de sănătate.

HIGH VIBRATION V2 dispune de 12 programe distincte de lucru care cuprind fiecare grupări specifice de frecvențe aplicate într-o ordine bine definită.

Cu drag spre cunoaștere.

11 comments

 1. Cretu Mihaela says:

  Buna ziua! De unde as putea sa achizitionez un astfel de aparat?Multumesc!

 2. Hey There. I found your blog using msn. This
  is a really well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to
  read more of your useful information. Thanks for the post.
  I will certainly return.

 3. eugenia says:

  as dori sa stiu daca se pot cumpara si cat costa.

 4. valentina says:

  Fantastic. Sunteti MINUNATI CREATORI. MULTUMIM CA EXISTATI.

 5. Buna ziua. Puteți comanda pe holisterapia@gmail.com. MUlt succes

 6. Lipcanu Arcadie says:

  Locuesc in Republica Moldova.Pot sa ma deplasez la Iasi,unde asi putea procura aparatul pe viu?

 7. testoril says:

  Hi, everything is going perfectly here and ofcourse every one is sharing data, that’s really good, keep up writing.

 8. Jessy says:

  D-na Ghiorghita,

  Vreau sa va spun ca efectiv va iubesc !

  Toate gandurile mele pozitive sun indreptate catre d-voastra.
  Va imbratisez cu drag,
  Jessy

 9. george says:

  buna seara,as dori sa va multumesc pentru efortul de a ne invata cum. sa ne schimbam interiorul,inteleg ca tehnologia vibration v2 ar ajuta.Pina acum experimentind ce neati invatat am observat efecte benefice,de aceia as dori sa cumpar un aparat vibration v2,as dori sa stiu cit costa si cum sa procdez.Multumsc

 10. Luminita Cojocaru says:

  Buna seara Niculina, iti multumesc pentru tot ce m-ai invatat si pentru tot ce m-ai ajutat sa experimentez. Ii urez, cu multa bucurie, Bogdanei, BUN VENIT
  Ma intereseaza aparatul High Vibration V2, cum as putea intra in posesia lui si cat costa?
  Iti multumesc ca existi !

 11. Buna Luminița. Te rog să-mi scrii pe holisterapia@gmail.com să-ți dau detalii despre aparat. Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *