Menținerea sau regăsirea sănătății

20150308_165015Percepte pentru menținerea sau regăsirea sănătății

De Patrick Drouot

“1.Faceți lucruri care să vă dea un sentiment de împlinire, de bucurie și de sens în viață, care să vă recompenseze eforturile. Vedeți-vă viața ca fiind o creație proprie și faceți în așa fel încât să devină constructivă

2.Fiți atenți la voi înșivă, ascultați-vă nevoile interne la toate nivelurile, aveți grijă de voi înșivă,încurajați-vă neîncetat.

3.Eliberați-vă de toate emoțiile negative, de temeri de invidie, de tristețe și de furii. Exprimați-vă emoțiile într-un mod corespunzător, nu le rețineți și învățați să vă iertați.

4.Menține-ți în minte imagini și țeluri pozitive, imaginea a ceea ce vreți cu adevărat în viață.Atunci când apar imaginile înspăimântătoare reconcentrați-vă imaginile ce evocă sentimente de pace și bucurie.

5.Iubiți-vă și iubiți-I pe ceilalți.Faceți din acest sentiment țelul și expresia primordială a existenței voastre.

6.Creați-vă relații oneste, călduroase,simpatico cu ceilalți. Vindecați rănile legăturilor trecute cu însoțitorii de viață sau însoțitorii de drum.

7.Împliniți fapte altruiste în mijlocul unei comunități, al unui grup sau la modul general față de ceilalți.

8.Angajați-vă în posibilitatea și în credința existenței unei bunăstări totale. Dezvoltați-vă propriul program de vindecare atrăgând sprijinul și sfaturile experților(terapeuți vizibili și invizibili) fără să deveniți sclavul lor.

9.Acceptați-vă ființa împreună cu tot ceea ce vi se întâmplă în existență ca pe o oportunitate de a evolua și de a învăța. Învățați tot ce se poate din fiecare experiență bună sau rea și apoi mergeți mai departe.

10.Păstrați-vă simțul umorului.”

5 comments

 1. dumitru laura says:

  Ca de obicei,numai informatii de incurajare si aducatoare de bine de la dumneavoastra.

 2. coca says:

  MULTUMIM,PTR TOT CE NE OFERITI!

 3. Florin Dr. says:

  Sfaturi simple si practice. Sanatatea este direct proportionala cu starea de spirit, de aceea este de preferat sa avem o perspectiva pozitiva.

 4. emilia says:

  As dori o recomandare pentru un terapeut bowen din Arad daca se poate pentru imbunatatirea starii de sanatate.Va multumesc!

 5. Bună ziua. Intrați pe site-ul http://www.bowtech.ro si veți găsi acolo terapeuți din Arad. Eu nu cunosc în acea zonă. Mult succes. Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *