Lumea exterioară este o reflectare a lumii voastre interioare

IMG_7504“Fiți convinși de faptul că nu veți putea găsi nimic în exteriorul vostru, dacă nu ați găsit(activat) ceva în interiorul vostru. Căci chiar dacă găsiți ceva în exterior, dacă nu l-ați găsit în interiorul vostru, veți trece pe lângă el fără să-l observați. Cu cât descoperiți mai intens în voi iubirea, înțelepciunea, frumusețea interioară, cu atât le veți întâlni mai des în jurul vostru. Vă închipuiți că, dacă nu vedeți anumite lucruri, ele nu există. Ba da ele există și, dacă nu le vedeți, aceasta înseamnă că nu le-ați cultivat suficient în voi înșivă. Lumea exterioară este alcătuită numai din reflectarea lumii interioare, deci nu vă mai amăgiți, căci nu veți afla bogăția, pacea, bucuria exterioară, dacă nu ați depus eforturi pentru a le activa și descoperi în voi înșivă.” { O.M. Aivanhov}

6 comments

 1. DANA BRSOV says:

  INVATAM….INVATAM….SI NE BUCURAM CA AVEM DE LA CINE….

  DANA BRASOV

 2. ECATERINA-MIHAELA says:

  multumim pentru indemn , numai bine si iubire.

 3. Antonia says:

  Niculina te rog imi spui cum se numeste cartea de O.M. Aivanhov din care ai citat? Multumesc, Antonia

 4. Cartea se numește “Reguli de aur pentru fiecare zi”, Editura Prosveta. Mult succes

 5. Larisa, Iasi says:

  Acest articol imi aminteste de un citat gasit pe internet care a avut ecou in sufletul meu, “Vedem frumos in jurul nostru cat frumos avem in suflet.” Multumesc pentru cuvintele de invatatura care imi schimba viata!

 6. Larisa, Iasi says:

  Acest articol imi aminteste de un citat gasit pe internet care a avut ecou in sufletul meu, “Vedem frumos in jurul nostru cat frumos avem in suflet.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *