Iubirea este starea firească de a fi în Dumnezeu

 536644_430882846925526_217354048278408_1791818_1964757747_nVoi începe acest articol cu cea mai frumoasă definiţie din câte există despre iubiri. Această definiţie aparţine unei creatoare cursante care a avut curajul să vină la cursul de “Regăsirea puterii interioare”, un curs practic unde înveţi cum să dai jos toate lanţurile care te-au ţinut ani de zile în închisoare şi în nefericire, înveţi cum să te iubeşti pe tine şi cum să menţii contactul permanent cu Sinele tău Divin.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiţă

Vă rog să citiţi această definiţie o dată şi încă o dată şi de câte ori mai simţiţi nevoia ca să o pătrundeţi cu mintea şi, ca informaţia din ea să vă pătrundă mintea. Eu azi când am primit-o pe grupul de discuţii, am citit-o cred de vreo 10 ori şi am dat-o tuturor care au intrat la mine în cabinet să o citească. Este ceva sublim, nemaiîntâlnit de mine până acum (şi slavă domnului am studiat foarte mult despre acest subiect).

“Iubirea este starea în care ne arătăm Sinele Divin ŞI Conectarea lui la Oceanul de Sine Divin (Dumnezeu), în felul acesta făcându-i şi pe ceilalţi să se deschidă şi să-şi observe Conectarea”– de Cristina O

Mulţumesc Cristina în numele tuturor celor care vor citi această definiţie pentru această informaţie sublimă pe care ai descărcat-o din Sinele tău Divin.

Ce frumos, nu mă mai satur să repet această definiţie care aduce atâta lumină şi atâta linişte. Aşa este când eşti conectat(ă) la Sinele tău Divin, nu poţi decât să fii în starea de iubire. Aşa cum spunea această doamnă creatoare nu are ce căuta cuvântul necondiţionat lângă cuvântul iubire. Iubirea este şi atât. Dacă eşti conectat la Sinele tău divin nu te mai poţi supăra pe nimeni, nu mai ai nemulţumiri cu nimeni, nu mai critici, nu mai judeci deoarece tu ştii că fiecare are un Sine Divin cu care a coborât în acest trup pentru a se manifesta.

Când eşti conectat la sinele tău Divin apare doar dorinţa de a fi oriunde şi oricând acelaşi fără măşti şi gânduri ascunse de a fura, de a înşela, de a înjosi pe altcineva. Dispar toate astea şi mai interesant nu mai există iertare. Atunci când eşti în Sine şi cu Sinele Divin nu mai ai ce să ierţi, deoarece nu mai suferi şi nu te mai superi, ci iei lucrurile exact aşa cum sunt, fără interpretări şi fabulaţii. În această fază eşti unit cu Dumnezeul Central şi începi să te manifeşti ca el. Adică ca un soare care străluceşte şi radiază lumină în tot şi toate. Aici aduc în atenţia d-voastră ce spunea Pr. Arsenie Boca că: “e bine să fii cu Dumnezeu că ai pace multă, multă de tot. Şi când eşti cu Dumnezeu nu-ţi mai trebuie nimic. Aşa că române, ce tot alergi încolo şi încoace şi nu dobândeşti nimic. Cineva tot îţi spune că acolo vei găsi nemurirea, dar nu o găseşti în lucrurile exterioare că n-ai cum. Uită-te acolo înăuntru în inima ta blândă şi vei vedea că numai lumina, numai lumina îţi poate aduce valoarea aceea pe care o cauţi de atâta vreme.”

Bine le mai spunea părintele. Lumina o găsim în interiorul nostru. Lumina este Sinele nostru Divin. Când l-ai găsit şi te-ai conectat cu el eşti mereu în starea de Iubire.

Maestrul Ramtha spune: ”Când omul se va elibera de conştiinţa sa care îl limitează cu legile, planurile şi regulile ei, va descoperi bucuria şi pacea de a fi, care îi vor permite să se iubescă pe sine însuşi şi întreaga omenire şi va face ca totul să se desfăşoare în libertatea creată de propriile sale proiecte. Atunci va iubi cum iubeşte Dumnezeu. Atunci va fi asemenea lui Dumnezeu – baza ce ocroteşte şi susţine întreaga viaţă. (citat din Cartea albă)”. Frumos, foarte frumos.

Atunci când vom gândi iubirea ca mai sus vom trăi cu mintea nostră într-un flux de conştiinţă de vibraţie înaltă, şi astfel vom manifesta în viaţa noastră şi în exteriorul nostru iubirea Divină, adică acea iubire de la Sinele Divin. Spor la lucru cu voi şi lucraţi cu afirmaţia “Eu vibrez de iubirea Sinelui meu Divin”. Cu drag

6 comments

 1. ciurila marcela says:

  Buna ziua, Va admir mult si v-am urmarit toate emisiunile si bineinteles ca am citit cartea dv. Regasirea puterii interioare ,asteptand urmatoarea aparitie editoriala pe 31 ianuarie.Am o intrebare daca se poate sa-mi raspundeti:  Pentru tratarea bulimiei si dependentei de dulciuri ce recomandati cursul <> sau Terapia iertarii -calatoria?

  Va multumesc si o zi frumoasa, Ciurila Marcela

  ________________________________

 2. ESTE SUBLIM ASA SA FIE

 3. gaby says:

  Un articol f bun…mi-a mai destupat mintea de programe limitative…Si asa este!…daca suntem conectati la divinul din noi,acolo vom gasii pace,sanatatea,fericirea,armonia,bucuria si iubirea…restul din afara noastra…hmmmm..!..doar bucurii trecatoare..
  Cartea alba este una din preferatele mele…este minunata…de fiecare data cand o citesc,descopar inca ceva ce,desi am mai citit-o,nu am reusit sa vad…

  Va recomand sa cautati KRYON pe goole,ve-ti gasi site-ul lui…este extraodrinar…
  va atasez aici un audio .Pt cei care stiti engleza ,vi-l recomand sa-l ascultati…din punctual meu de vedere,este cel mai bine simbolizata relatia dintre divinul din noi si Dumnezeu…
  Multimesc Dna.Niculina pentru tot ce invat de la dumneavoastra…
  Cu iubire pt voi,
  Gaby

  https://www.youtube.com/watch?v=hvtqc2qaa7o

  Daca nu reusiti sa-l gasiti,se numeste” Kryon ~ Your Divinity and Your Divine Connection to All”

 4. Ioana Sandu says:

  Asa este si asa sa fie !…..Multumim pentru toate aceste cuvinte frumoase care sunt aduse impreuna de cea mai naturala si simpla logica posibila !

 5. Doina says:

  Mulțumesc mult . Ești minunata . Pe zi ce trece te iubesc mai mult❤️❤️

 6. Luminita Țîntaru says:

  Mulțumesc! Și rog Sinele meu Divin să te cuprindă într-un cuvânt care să te definească; IUBIRE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *