Forța iubirii sau ce oferi aia primești

20150301_101400“Tu primești exact ceea ce oferi”- una din legile universului.

Ce frumos,  ușor și ce complicat în același timp.

Tot ceea ce creezi și emiți ca informație și energie cu forța minții se întoarce înapoi la creator.

Atunci când emiți iubire, pace, bucurie, vei primi iubire, pace bucurie.

Atunci când emiți agresivitate, neliniște, stres, vei primi agresivitate, neliniște, stres.

Tot ceea ce creezi și dăruiești inclusiv în planul fizic, concret, material se întoarce sub formă de energie și informație înapoi la creator.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Realitatea ta înconjurătoare reflectă exact ca o oglindă ceea ce creezi și conții tu în interiorul tău.

Vă propun un exercițiu practic de cunoaștere și înțelegere de sine.

Uitați-vă în viața voastră pe dimensiunile esențiale: personal, familial, profesional, financiar și social, și vedeți cum stați.

Observați și conștientizați ce oferiți real în fiecare dimensiune.

De exemplu întrebați-vă  ce ofer eu în plan:

– Personal: iubire, pace armonie, critică, înțelegere, bârfă, judecată, blândețe, respect, frică, furie, agresivitate, încredere, etc.

 Familial:iubire, înțelepciune, compasiune, înțelegere, armonie, cuvinte frumoase, daruri, liniște, dizarmonie, contradicții, respect pentru trăirile celor din familie, orgoliu, comparații,furie, agresivitate, intoleranță, etc;

Profesional: dăruire, informare, cunoaștere actualizată, înțelegere, toleranță,bârfă, critică, cuvinte distructive, gânduri de invidie și neputință, beneficitate, respect pentru adevărul fiecăruia, etc;

 Financiar: generozitate, dăruire, respect, muncă, acceptarea banilor în viața și acțiunile d-voastră, perseverență, invidie, gelozie, dorință de cunoaștere, dorința de a experimenta necunoscutul, frica de a nu-i avea, etc;

Social: respect, înțelegere, consecvență, compasiune, smerenie, apreciere, iubire, dragoste, implicare în activități sociale, dăruire, nepăsare, critică, invidie, distrugere, furie, frică, neimplicare,etc;

După ce reușiți să vă faceți o radiografie cinstită, corectă și reală din poziția de observator – adică cu obiectivitatea momentului respectiv – veți descoperi că ceea ce dăruiți aceea primiți. Adică viața voastră este exact așa cum o creați prin ce oferiți.

Asta înseamnă să îți creezi realitatea.

Când ești conștient de asta poți să lucrezi ca să-ți schimbi viața schimbându-ți mintea sau ceea ce oferi cu ajutorul minții.

Sunt două moduri de a crea realitatea: conștient și inconștient.

  În starea creației conștiente ești stăpânul(a) minții și a realității tale. Când ceva nu îți place la viața ta sau în ceea ce trăiești începi conștient să emiți ceea ce vrei de fapt să trăiești.

  În starea inconștientă tot ce creezi se întâmplă datorită determinismului exterior și atunci nu îți poți crea realitatea cum vrei tu ci accepți ceea ce vine din exterior tot prin ceea ce oferi cu mintea ta.

Oricum ar fi primim ceea ce oferim.

Așa că dacă trăim fără să fim responsabil de acțiunile noastre și tot așteptăm ca altcineva să ne dea ceva, să ne ajute, să ne salveze, etc. Am o veste. Nu se poate. Nimeni în locul nostru nu poate să creeze viața noastră. Așa că e un moment important să conștientizăm că așteptăm în zadar ca cineva din afară să ne ofere ceva ca să ne creeze o viața minunată.

Haideți să conștientizăm că suntem suma a ceea ce gândim și emitem. Așa că e foarte simplu să schimbăm ce gândim prin cunoaștere, atenție, concentrare, voință, perseverență și disciplină.

 De ce spun că e foarte simplu? Pentru că toate aceste calități le conținem încă de la naștere atât pe cale genetică cât și în Sinele nostru Divin.

Aceasta este forța iubirii.

   Accesăm ceea ce conținem,                          

amplificăm ceea ce accesăm,

emitem crea ce am amplificat

și primim ceea ce am dăruit.”

Deci accesați-le și veți primi exact ceea ce dăruiți. Spor la lucru cu voi. Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire.

10 comments

 1. ionela says:

  D-na Niculina,va urmaresc tot timpul emisiunile si tot ceea ce scrieti ,aplic tot ceea ce ne invatati si intr-adevar, functioneaza!!!!! Mintea (maimutica) se joaca cu ceea ce-i dam , eu l-as compara si cu-n bulgare de zapada care il dai de-a rostogolu pana devine o “imensitate”, aduna tot ceea ce este in jurul lui,se lipeste tot ceea ce-i dai. Acum,referitor la tema propusa in articolul de mai sus,mi s-a intamplat ceva care m-a surprins…am organizat o mica petrecere ieri de 1martie,anticipat, am ras,am glumit,am primit flori, pentru 2ore ,eu m-am simtit prezenta ,am trait bucuria,focusandu-mi de dimineata ziua pe bucurie,insa…dupa ce petrecerea s-a terminat, fiecare a plecat spre casa,una din fetele care au participat la aceasta petrecere imi spune: sunt invidioasa pe voi ,pe tine ,pentru ca erati atat de bucuroase,de fericite, eu …chiar daca am fost acolo ,am numai probleme,nu am putut sa traiesc bucuria la maxim asa ca voi. Intrebare:oare ceva din interiorul meu ,a atras aceasta invidie ?probabil ca am vreun sambure de invidie care a atras aceasta fata invidioasa? Va multumesc, si va iubesc pentru tot ceea ce facet.

 2. O PRIMAVARA BINECUVANTATA!

 3. petrica says:

  desi stiu ca multe din decizii inca le iau inconstient lucrez la a lua decizii constiente incep sa fiu in observator cit mai rapid sa imi dau seama si sa actionez ca atare rezultatele sint fascinante multumesc Niculina

 4. Nu cred că ați atras pentru că mai conțineți ci să vedeți unde sunteți cu lucrul cu d-voastră. Dacă nu te afectează și nu începi să judeci e semn că nu mai conții. Poate în trecut și d-voastră ați mai avut acel gen de stări, așa că v-a arătat că ați ieșit de pe acel flux. Mult succes și felicitări că sunteți observatoarea minții d-voastră.Cu drag

 5. ionela says:

  Mulțumesc mult, de judecat mai ma tentează insa zic ,stop!iartă si treci mai departe! Mi-am schimbat viață, mentalitatea,realitatea cu tot ceea ce am învățat de dumneavoastră , acele afirmații sunt de aur, fenomenale !! Când ma focusez pe o afirmație si o repet de 21 de ori , in mijlocul frunții parca mi se învârte o rotita,pulsează ceva…al 3lea ochi ,cumva? Va mulțumesc pentru tot ceea ce faceți.

 6. Costel says:

  Cred ca este incomplet spus ca suntem suma a ceea ce gandim, fiindca gandul este un efect al credintelor noastre si nu o cauza. Mai corect ar fi sa spunem ca suntem ceea ce credem sau ceea ce am fost programati sa credem.

 7. VASILESCU MARIA-MIHAELA says:

  si eu am fost salvata de tn prietena mea draga,mi-am dat drumul la sentimente traiesc acum si aici,gandesc pozitiv,nu-mi mai e frica de nimic,ma bucur de lucrurile marunte,de fiecare zi din viata,multumindu-iDIVINITATI ptr tot ceea ce-mi ofera!lucrez cu mn in fiecare zi iubindu-ma si acceptandu-ma asa cum sunt ,ma iert ,si pornesc la drum intodeauna cu certitudinea ca EU POT ,EU AM! SA AI O PRIMAVARA PLINA DE BUCURII!

 8. alinaromanescu says:

  multumesc mult ptr tot ce ne invatati ,v-am descoperit de ceva timp ,incep sa pun in aplicare ginduri pozitive ,citeodata reusesc citeodata nu ,cu ce ar trebui sa incep ?

 9. Monica Popescu says:

  Buna seara !
  V-am ” descoperit” nu demult si tocmai am citit articolul legat de ideea ca primesti ceea ce oferi. Este un cliseu aproape jignitor si enervant . La indemina celor nestiutori , sau naivi sau fara experienta de viata. Spun toate acestea gindindu-ma la relatia pe care o am cu copilul meu . Copil dorit, asteptat , iubit si adorat de toata familia. Copil care, pina pe la 13 ani a fost model la scoala si la sport . Cu opinii puternice , foarte articulat si cu vointa de-a reusi . In toata acea perioada as fi putut fi de acord cu afirmatia d-voastra cum ca primim ceea ce daruim. Acum are 18 ani , eu ofer la fel si primesc exact opusul. Literalmente. Cu cit ofer mai mult, si nu ma refer la cele materiale, desi ofer si din acelea, cu atit raspunsul este mai inversunat negativ. Intuiesc ca acum v-ati facut , probabil , o idee in sensul ca am rasfatat copilul, ca i-am oferit prea mult, etc. Repet : eu si tatal copilului NU ne-am schimbat cu nimic sentimentele si atitudinea fata de perioada de pina la 13 ani. Perioada in care ne-am bucurat de cel mai minunat copil din lume. Sanatos, frumos, bun la scoala, bun sportiv de performanta , politicos , curios, interesat de tot ce era in jurul lui. Acum toate s-au dus. Ca si cind nici n-au existat vreodata. Iar acel copil s-a transformat drastic si dureros. Tin sa mentionez ca nu bea, nu se drogheaza , iar cu scoala e ok, este in clasa 12-a. Relatia lui cu noi si sentimentele fata de noi, de ura profunda si necomunicare , este absolut de nesuportat si de NEINTELES !! Si in aceste conditii, cind aud cliseele de genul primesti ceea ce oferi , mi se face fau. Fizic rau. Pt. ca nu intelg de ce continuati cu asemenea pilde ieftine si penibile. Scuzati-mi nepolitetea de limbaj. Nu am nimic personal cu d-voastra. Poate ar trebui ridicat nivelul stiintific al articolelor. Altfel , e doar un alt articol intre alte milioane , adresat celor mai putin ” cititi”.

 10. Fiecare înțelege atât cât poate pricepe. Așa că datorită transformărilor drastice ale copilului vă recomand să citiți cartea: Schimbă-ți mintea pentru ați vindeca tulburările emoționale, de Dr. Daniel Amen, editura Curtea veche./ Acolo sigur veți găsi explicațiile comportamentului copilului d-voastră. Articolul meu ține de regulile generale, în cazul copilului d-voastră e vorba de altceva și de aceea veți găsi în acea carte explicațiile potrivite pentru acestă situație.Mulțumesc pentru aprecierile făcute, din fiecare învăț câte ceva. Mult succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *